ATENCIÓ CONTÍNUA I PERSONALITZADA

Què és la implantologia?

La implantologia dental és la disciplina de l’odontologia, que ens permet reposar les dents perdudes de manera fixa , duradora i poc invasiva.

Un implant dental és una arrel artificial , normalment de titani que es col·loca al maxil·lar i permet substituir de manera estètica i funcional les dents absents. Es poden col·locar un implant per cada dent perduda o subjectar una dentadura sencera amb diversos implants de manera fixa o removible.

Gràcies a la tecnologia ia l’avenç de la investigació en medicina podem recuperar les peces dentals perdudes, gràcies a implants dentals de qualitat .

A Clínica Dental Salomó comptem amb especialistes en implantologia , que t’ajudaran a recuperar el teu somriure de forma estètica, funcional i de forma duradora. En poc temps t’oblidessis que no és la teva dent natural.

Per què reposar les peces dentals que em falten?

Perdre una peça dental suposa el començament d’un procés degeneratiu que posa en risc la resta de la dentadura. Els problemes que comporta aquest fet van des de: alteracions de l’estètica facial, dificultat per parlar o mastegar, problemes psicològics (ansietat, depressió…), mobilitat de les altres dents, pèrdua de pinyol o sobrecàrrega, desgast i fractura de la resta de dents.

Quins són els avantatges dels implants dentals?

Estètica, els implants aconsegueixen un aspecte molt similar al de les dents naturals.

Funcionalitat, ajuden a mantenir una correcta anatomia facial, ja que l’absència d’una peça dental pot comportar una pèrdua progressiva de l’os i de molts altres problemes que hem descrit anteriorment.

Ens ajuda a mantenir la resta de dents sanes, ia més, ningú notarà que ho portes.

Quan m’he de fer un estudi implantològic?

Totes les dents de la boca desenvolupen una funció important , de vegades per càries, problemes a les genives altres motius pot ser necessària la seva extracció. Si et falta una dent o necessites una extracció dental no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. A Clínica Dental Salomó som especialistes en cirurgia i implantologia oral i t’assessorarem sobre la millor opció per a tu.

Quin tractament d’implantologia he de seguir?

A Clínica Dental Salomó com a especialistes en implants dentals després de l’estudi previ del teu cas i tenint en compte les teves característiques i necessitats t’oferirem la millor solució de tractament per a tu . Estem especialitzats en implants immediats (realitzats el dia de l’extracció de la peça dental) disminuint el temps de cicatrització, càrrega immediata (col·locació de dents fixes el mateix dia de la col·locació dels implants dentals), cirurgia mínimament invasiva guiada per ordinador i casos amb poc os.

La cirurgia dimplants dentals és un senzill procediment, que en la majoria dels casos es realitza sota anestèsia local, duna hora aproximada de durada . Després del procés d’osteointegració, mitjançant el qual l’implant s’adhereix a l’os, el protètic dissenyarà i fabricarà la dent que quedarà fixada a l’implant.
Si necessites un tractament amb implants dentals, posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem sobre la millor opció de tractament per a tu.

CONTÀCTANS SENSE COMPROMÍS

Posem el nostre equip odontològic a la teva disposició


© Clínica Salomó. Reservat el dret de totes les imatges.
Avís legal |Política de cookies | Política de Privacitat