ATENCIÓ CONTÍNUA I PERSONALITZADA

Què és l?estètica dental?

L’estètica dental és la disciplina de l’Odontologia que s’encarrega de tractar totes aquelles alteracions, de la forma, la mida i el color de les dents, per aconseguir un somriure estètic i funcional .

Un somriure bonic ofereix una imatge positiva i atractiva, generant més acceptació i ens estimula a somriure amb naturalitat. Una boca sana ens dóna seguretat. Pràctiques com el blanquejament dental o les facetes tenen com a objectiu millorar l’estètica dental.

Actualment, tenir un bon somriure és sinònim de salut i benestar social. Cada cop són més els pacients que es preocupen per tenir no només una boca sana, sinó també un bonic somriure gràcies a tractaments d’estètica dental.

El 92% de la població opina que un somriure atractiu constitueix un recurs social important. Un 88% sempre recorda algú amb un somriure especialment atractiu.

Vols que un somriure harmònic i bonic sigui la teva carta de benvinguda? Si és així, no dubteu a contactar amb els especialistes de Clínica Dental Salomó per conèixer els nostres tractaments d’estètica dental.

Què són les facetes dentals?

Són fines làmines o lents de contacte que col·loquem a les dents per corregir la forma, la mida o el color de les dents sense erosionar amb prou feines l’esmalt i poder aconseguir un somriure esplèndid. Poden ser de composite o ceràmica. Contacta amb els Especialistes de Clínica Dental Salomó i t’orientarem sobre el millor tractament per a tu.

Les carilles de composite les realitzem amb una resina sintètica que s’adhereix a la dent, és modelat i treballat directament sobre la pròpia dent. Estan indicades quan hi ha alguna petita anomalia a les dents. És una solució econòmica i ràpida, quan la zona a restaurar és petita o no gaire àmplia, ja que en una sola sessió es poden confeccionar les facetes de diverses dents. Cada dent s’ha de fer per separat i de vegades cal retocar la dent original.

Les facetes de porcellana són realitzades amb un material ceràmic, més fort i resistent. Aquest tipus de restauració està indicat per a aquelles persones que tenen afeccions més greus com a fractures de les dents o una zona més àmplia a reparar. El procediment requereix almenys dues visites al dentista: la primera per a la preparació de les dents i fer-ne un motlle, i la següent per a la seva col·locació. Les facetes de ceràmiques s’adhereixen a la dent mitjançant un ciment de resina. És una opció més costosa encara que són més duradores i no s’enfosqueixen amb el pas del temps.

Quan el defecte a corregir és molt greu en forma, grandària o color ; la dent estigui pràcticament destruïda o erosionada a causa de, per exemple, bruxisme; i ens veiem obligats a haver de tallar la dent l’alternativa de tractament serien les fundes totalment ceràmiques . Més estètiques que les metall-ceràmica convencionals, ja que són més translúcides i eliminen el risc de l’antiestètica línia negra entre dents i geniva.

Contacta amb els especialistes de Clínica Dental Salomó per sol·licitar més informació sobre els tractaments d’estètica dental. T’aconsellaran i dissenyaran el teu somriure, perquè tornis a somriure sense pors, ja que no hi ha millor vestit que un somriure.

En què consisteix el blanquejament dental?

És la tècnica mitjançant la qual aconseguim disminuir un o més tons el color de les nostres dents aconseguint unes dents més blanques. Per aconseguir-ho utilitzem un gel ric en peròxid d’hidrògens o carbamida aplicat directament sobre la superfície de la dent. Aquest gel provoca que penetri l’oxigen a l’esmalt de la peça dental, aconseguint que adquireixin una tonalitat més blanca.

Aquest blanquejament es pot realitzar tant a la consulta com a casa . La diferència és que en el blanquejament a la clínica dental permet utilitzar un gel blanquejador més potent. Una llum especialitzada o làser activa el gel per augmentar l’efecte i aconseguir un somriure brillant i bonic.

El procés es duu a terme de forma totalment indolora , i solem trigar de 30 a 90 minuts i caldrà 1 a 3 aplicacions, depenent de la gravetat de les taques i de la intensitat que es vulgui aconseguir.

El blanquejament dental no és una solució permanent. Les taques poden tornar a aparèixer. El tabac i la ingesta d’aliments o begudes acolorides poden provocar que el blanquejament comenci a esvair-se. Si s’eviten aquestes fonts de tinció i se segueixen els consells de manteniment del blanquejament dental que et donaran a la clínica, és possible que no es necessiti cap altre tractament blanquejador durant 6 o 12 mesos.

A Clínica Dental Salomó t’aconsellarem de la millor opció de blanquejament per a tu i et donarem les pautes i consells per mantenir el teu somriure blanc i brillant el major temps possible.

En què consisteix el blanquejament ambulatori?

En primer lloc, el professional prendrà impressions de l’arcada superior i inferior , i fabricarà unes fèrules a mesura que s’adaptaran a les dents amb precisió per aconseguir que l’agent blanquejador romangui en contacte amb ells.

El gel blanquejador es col·locarà a l’interior de les fèrules i aquestes s’hauran de portar posades durant diverses hores cada dia durant un mes aproximadament, depenent dels resultats que es vulguin obtenir.

En què consisteix el blanquejament d’una dent no vital?

El blanquejament no vital es fa en una dent que ha tingut tractament d’endodòncia i ja no té nervi.

El blanquejament vital pot no millorar l’aparença d’una dent que ha tingut tractament endodòntic previ ja que la taca prové de l’interior de la dent. En aquests casos, el professional utilitzarà un procediment diferent que blanqueja la dent des de linterior. L’agent blanquejador es col·locarà dins de la dent i es posarà un farciment temporal. Durant diversos dies el blanquejament quedarà a l’interior, i caldrà canviar-lo en repetides ocasions fins que la dent arribi al to desitjat.

CONTÀCTANS SENSE COMPROMÍS

Posem el nostre equip odontològic a la teva disposició


© Clínica Salomó. Reservat el dret de totes les imatges.
Avís legal |Política de cookies | Política de Privacitat