ATENCIÓ CONTÍNUA I PERSONALITZADA

Què és l’Odontopediatria?

L’odontopediatria és la branca de l’odontologia encarregada de tractar les dents dels nens.

L’erupció de les dents de llet o temporals s’inicia als 6 mesos, és en aquesta edat que els més petits conjuntament amb els pares han de començar a cuidar les dents, ja que les dents temporals els acompanyaran fins aproximadament els 12 anys.

El primer contacte marca el desenvolupament de tota relació, i amb els dentistes no n’és una excepció. Per això a Clínica dental Salomó creiem en la importància de la cura dental dels més petits de la casa . Per això és fonamental que l’experiència dels nens amb el dentista sigui una experiència positiva i amena. Per aquest motiu, els nostres especialistes en odontopediatria donaran un tracte personalitzat i adequat a les necessitats de cada nen .

Quines són les funcions de l’odontopediatre?

Els nostres especialistes en odontopediatria s’encarreguen de detectar possibles problemes de manera precoç , com són problemes de mineralització de l’esmalt, mals hàbits per reeducar-los, anomalies de la posició de les dents o alteracions del creixement dels maxil·lars. També són funcions de l’odontopediatre restaurar una dent en cas de càries o fluoritzar o segellar les dents per prevenir malalties futures. Us informaran i ensenyaran sobre els hàbits d’higiene per aconseguir un desenvolupament correcte de la cavitat oral, tot plegat d’una forma lúdica i amena perquè en el futur la visita al dentista no sigui causa de nerviosisme o por per als petits de la casa .

Quan realitzar la 1a visita al dentista amb els petits de la casa?

A Clínica Dental Salomó recomanem una primera visita durant el primer any de vida , aprofitarem és moment per assessorar els pares sobre les pautes per a una correcta higiene oral dels “petits” de la casa. També us informarem si el nen necessita algun tipus de tractament preventiu per evitar possibles malalties com són la càries, alteracions de creixement o qualsevol anomalia a l’erupció dental.

Dissenyarem un programa de controls anuals o cada sis mesos en funció de les necessitats de cada nen. Aproximadament, als 2-3 anys el seu nen hauria de tenir totes les dents de llet erupcionades i als 6 anys li sortirà el primer queixal definitiu, és llavors recomanat una visita a l’ortodoncista per si fos convenient modificar el creixement dels seus ossos per crear espai per la resta de dents definitives.

CONTÀCTANS SENSE COMPROMÍS

Posem el nostre equip odontològic a la teva disposició


© Clínica Salomó. Reservat el dret de totes les imatges.
Avís legal |Política de cookies | Política de Privacitat