ATENCIÓ CONTÍNUA I PERSONALITZADA

Què és la cirurgia oral?

La cirurgia oral és l´especialitat més antiga de l´odontologia. Es dedica al diagnòstic i tractament de les malalties , traumatismes, defectes de les peces dentàries, dels maxil·lars i dels teixits tous adjacents que requereixin intervenció quirúrgica .

La cirurgia oral inclou una gran varietat de procediments, extraccions dels queixals del seny, extraccions dentals complexes (dents inclosos o impactats), cirurgia dels frenets o implants dentals entre altres.

A Clínica Dental Salomó comptem amb especialistes que us ajudaran a manejar l’ansietat i les molèsties que poden ocasionar aquests procediments.

En què consisteix l’extracció dels queixals del seny?

L’ extracció de carenes o queixals del judici , és la intervenció més freqüent en cirurgia oral. Entre les moltes indicacions per a l’extracció d’aquestes peces podem citar la manca d’espai a la mandíbula per a la seva correcta erupció, la seva orientació anòmala, que pot produir danys a les peces veïnes o apinyaments dentaris, o problemes d’inflamació i dolor a la geniva per una erupció incompleta, que pot generar una infecció crònica a la geniva circumdant.

Per a l’ extracció dels tercers molars o queixals del judici es poden emprar diferents tipus d’anestèsia depenent de la complicació esperada de la cirurgia i la tolerància del pacient. Es pot utilitzar anestèsia local per dormir la zona on es realitzarà la cirurgia o sedació per deixar el pacient en un estat de semiinconscient monitoritzant les seves constants vitals en tot moment per un anestesista expert en procediments odontològics.

Si el queixal del judici ha erupcionat el procediment d’extracció és similar al de qualsevol altre queixal de la boca. En cas que només haver erupcionat parcialment o no haver erupcionat caldrà recórrer a la cirurgia. En primer lloc, es realitza una incisió a la geniva per deixar exposats l’os i el molar. A continuació s’elimina l’os que impedeixi l’accés a l’arrel de la dent i, si cal, es dividirà la dent en seccions per facilitar-ne l’extracció. S’extreu la dent i es neteja l’espai buit de restes de la dent o de l’os. Finalment, se sutura la geniva si cal i es col·loca una gasa per afavorir la formació d’un coàgul de sang.

Per facilitar la recuperació , després de l’extracció a Clínica Dental Salomó us indicarem la pauta d’antibiòtics i analgèsics a seguir, igual que us explicarem els consells de vida i alimentació que haureu de seguir els dies següents.

CONTÀCTANS SENSE COMPROMÍS

Posem el nostre equip odontològic a la teva disposició


© Clínica Salomó. Reservat el dret de totes les imatges.
Avís legal |Política de cookies | Política de Privacitat