ATENCIÓ CONTÍNUA I PERSONALITZADA

Què és la neteja dental?

Rentar-se les dents a diaris és necessari i imprescindible per a totes les persones, però per molt bé que et raspallis les dents o facis servir el fil dental sempre queden zones difícils d’assolir . Aquestes zones són més susceptibles d’acumular tosca i provocar inflamació, sagnat de les genives i la pèrdua prematura de la dent.

Per què és important una neteja dental professional?

La malaltia gingival o gingivitis està causada per l’acumulació de placa bacteriana, aquesta placa o biofilm provoca la inflamació, envermelliment i sagnat de les genives. La millor manera d’eliminar-la és raspallant les dents dues vegades al dia. Tot i això, per molt bé que et netegis les dents, sempre hi haurà zones de difícil accés que costa mantenir netes. En aquestes zones de més acumulació de placa es mineralitza i forma un dipòsit dur conegut com a càlcul o tosca, que no és possible eliminar amb el raspallat. Si no s’elimina afavoreix que s’acumuli més placa al voltant de les dents o fins i tot sota la geniva, cosa que provoca la pèrdua d’os i s’anomena piorrea o malaltia periodontal. L´avenç d´aquesta malaltia pot arribar a ocasionar la pèrdua de les dents.

A Clínica dental Salomó comptem amb un programa de salut oral personalitzat . Analitzem els defectes de raspallat i hàbits d’higiene, i després de la higiene dental aconsellem als nostres pacients millorar els seus hàbits d’higiene oral. És important el tractament de les genives , però la prevenció i control és fonamental.

Una neteja dental professional us ajudarà a tenir les dents realment netes i sanes.

En què consisteix el tractament?

La primera fase consisteix a eliminar els dipòsits de placa i tosca. Per això utilitzem una eina amb ultrasons per retirar la major part de la tosca i, a continuació emprem altres instruments manuals per eliminar qualsevol resta que pugui quedar.

La fase següent consisteix a polir les dents amb una pasta fluorada i blanquejadora. Tot i que el polit elimina les taques i deixa les dents llisos i brillants, no es tracta únicament d’un procediment estètic. També allisa petites imperfeccions i rugositats de la dent per evitar que la placa s’hi adhereixi fàcilment.

Abans d’abandonar la consulta a Clínica Dental Salomó t’aconsellarem de com millorar la teva higiene dental diària per evitar l’acumulació de placa bacteriana i la formació de tosca. De la mateixa manera t’aconsellarà sobre l’interval de visites de control que hauràs de fer per tenir una higiene correcta i una bona salut oral.

CONTÀCTANS SENSE COMPROMÍS

Posem el nostre equip odontològic a la teva disposició


© Clínica Salomó. Reservat el dret de totes les imatges.
Avís legal |Política de cookies | Política de Privacitat