REFERENTS EN ODONTOLOGIA

Clínica Dental a Mataró

A Clínica dental Salomó portem més de 60 anys de trajectòria a la ciutat de Mataró . Després de tres generacions d’especialistes odontòlegs a Mataró , la nostra clínica dental manté aquells valors que ens fan diferents: tracte proper, professional i honest.

Al llarg dels nostres anys d’experiència, actualment a Clínica Salomó comptem amb un equip jove, format i en continua actualització per oferir el millor servei d’ odontologia . La nostra voluntat de servei públic fa que la nostra clínica dental a Mataró es converteixi en un refugi, acollidor i modern, amb tractaments dentals actualitzats i el millor equipament existent.

La filosofia de treball de Clínica Salomó passa per posar el pacient al centre. Per això el nostre equip especialitzat en odontologia sempre està disposat a ajudar, ia adaptar el tractament a les necessitats de cada pacient. A la nostra clínica dental de Mataró també considerem que el temps és valuós, i per això fem una dedicació completa a tots els nostres pacients.

L’objectiu de Clínica Salomó és que els nostres pacients llueixin unes dents més sanes i boniques. Volem generar somriures i fer recuperar als pacients aquesta confiança que han perdut. Els nostres més de 60 anys d’experiència en odontologia ens avalen com una de les clíniques dentals de referència a Mataró .

MÉS DE 60 ANYS D’HISTÒRIA

Tractaments dentals a Mataró

A Clínica Salomó planifiquem tots els nostres tractaments dentals de forma multidisciplinar. Valorem el cas de cada pacient de forma personalitzada, escollint els millors especialistes i utilitzant la darrera tecnologia per aconseguir un tractament eficaç.

Des de serveis d’ ortodòncia , fins a implants dentals , estètica dental , neteja dental , endodòncia , cirurgia oral o periodòncia , a la nostra clínica dental de Mataró ens esforcem perquè els nostres pacients comptin amb el millor dels somriures.

A Clínica Salomó estem convençuts que les revisions dentals són imprescindibles per mantenir la salut de les nostres dents i genives. Els nostres professionals s’encarregaran de prevenir possibles complicacions futures i de fer tractaments que previnguin patologies dentals i de la boca. Fa temps que no vas al dentista? Contacta amb nosaltres per a una primera visita.

Confia en Clínica Salomó!

CONTÀCTANS SENSE COMPROMÍS

Posem el nostre equip odontològic a la teva disposició


© Clínica Salomó. Reservat el dret de totes les imatges.
Avís legal |Política de cookies | Política de Privacitat