ATENCIÓ CONTÍNUA I PERSONALITZADA

Què és l’ortodòncia?

L’ortodòncia és la disciplina de l’odontologia que s’encarrega del moviment dental . El tractament ortodòntic se centra a corregir la malposició dental mitjançant el moviment de les dents, llavis i ossos per tal de dissenyar un somriure bonic i estètic.

A Clínica Salomó som especialistes en tractaments d’ortodòncia infantil i ortodòncia per a adults . Amb els nostres especialistes us oferim els tractaments d’ortodòncia més avançats.

Ortodòncia invisible (Invisalign o transparent)
Ortodòncia lingual

Ortodòncia estètica (Brackets safir i ceràmics)
Ortodòncia convencional (Brackets metàl·lics)

A Clínica Salomó estaràs acompanyat per nosaltres i el nostre equip, guiant-te des de l’estudi inicial, durant el tractament, i fins al manteniment i la prevenció en acabar-lo. T’oferim els tractaments d’ortodòncia més avançats .

Quins tractaments d’Ortodòncia hi ha?

A Clínica Dental Salomó t’oferim diversos tipus de tractament d’ortodòncia que s’ajusten a les teves característiques. Els tractaments d’ortodòncia clàssics utilitzen: bràquets metàl·lics (clàssics) o bràquets ceràmics o de safir , per realitzar el moviment dental. L’ ortodòncia lingual utilitza el mateix sistema que els brackets convencionals, amb la diferència que van situats per la cara interna de les dents genera un efecte més estètic.

Gràcies a les noves tècniques, és possible realitzar tractaments d’ortodòncia mitjançant l’ ortodòncia invisible (Invisalign). Mitjançant l’ús de fèrules removibles, transparents i invisibles, apliquen un moviment a les dents cap a la posició adequada.

Si esteu buscant el millor tractament d’ortodòncia o informació sobre preus, durada o altres característiques, confia en Clínica Dental Salomó.

Quan és millor un estudi d’ortodòncia?

Millorar la posició de les dents ofereix molts avantatges per a totes les edats , i per això t’oferim ortodòncia per a nens i adults . A més d’una millora de l’estètica dental i facial, aquest tipus de tractament millora la salut i la funció oral . Una posició inadequada de les dents afecta la higiene, els desgasts dentals, la parla, larticulació i la musculatura de la boca, provocant molèsties o pèrdua de dents prematura.

Si esteu interessats en els nostres tractaments d’ortodòncia, les vostres opcions, preus o altres detalls, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us informarem sense compromís per buscar la millor opció per a tu.

CONTÀCTANS SENSE COMPROMÍS

Posem el nostre equip odontològic a la teva disposició


© Clínica Salomó. Reservat el dret de totes les imatges.
Avís legal |Política de cookies | Política de Privacitat