EL TEU CENTRE D’ODONTOLOGIA DE CONFIANÇA

Clínica Dental a Barcelona

Amb més de 60 anys d’experiència, Clínica dental Salomó ha esdevingut un centre odontòleg de referència a Barcelona . La nostra clínica dental , ubicada al barri de la Sagrera de Barcelona , ​​compta amb un equip multidisciplinar, jove i format. Els valors de Clínica Salomó neixen dels 60 anys d’experiència, amb una filosofia que se centra en el tracte proper, professional i honest.

A la nostra clínica dental de Barcelona trobaràs un servei totalment adaptat a les teves necessitats. Els nostres professionals us garantiran un tracte proper i familiar, indispensable per tractar la salut d’una part tan delicada del nostre cos com és la boca. Alhora, a la nostra clínica dental de Barcelona trobaràs un equip jove, format i en contínua actualització, que utilitza l’última tecnologia per realitzar el millor tractament dental possible.

La filosofia de treball de Clínica Salomó passa per posar el pacient al centre. Per això, a la nostra clínica dental de Barcelona comptaràs amb un tracte personalitzat, oferint sempre la màxima qualitat al servei dental.

El nostre objectiu és clar: ajudar-te a que puguis lluir unes dents i genives més sanes i boniques. Però alhora, a Clínica Salomó mai deixem de banda el tracte humà, que considerem indispensable per establir confiança amb els nostres pacients. Les nostres instal·lacions a Barcelona estan pensades perquè els pacients se sentin còmodes i acollits en qualsevol moment.

CLÍNICA DENTAL BARCELONA

Tractaments dentals a Barcelona

A la nostra clínica dental de Barcelona us oferim tot tipus de tractaments dentals , que planifiquem de forma multidisciplinar. El nostre equip humà s’encarrega de realitzar una primera exploració per detectar possibles patologies a les dents o les genives. I per això comptem amb unes instal·lacions dotades amb la darrera tecnologia.

A Clínica Salomó trobaràs la solució per a qualsevol tractament dental que necessitis. Des de serveis d’ ortodòncia , fins a cirurgia oral o periodòncia , passant per implants dentals , estètica dental o endodòncies . Els nostres professionals s’encarregaran de solucionar qualsevol alteració o patologia que pugui patir la teva boca.

A Clínica Salomó volem treure el teu millor somriure i encarregar-nos que no la perdis mai. Per això, reivindiquem la necessitat de fer revisions dentals periòdiques per prevenir possibles afectacions bucodentals. Fa temps que no vas al dentista? Acosta’t a la nostra clínica dental de Barcelona per a una primera visita.

Confia en Clínica Salomó!

CONTÀCTANS SENSE COMPROMÍS

Posem el nostre equip odontològic a la teva disposició


© Clínica Salomó. Reservat el dret de totes les imatges.
Avís legal |Política de cookies | Política de Privacitat